Meer resultaten voor jan smit boeken

   
 
 
 
jan smit boeken
 
Jan Smit boeken of inhuren Easybookings.
Ook presenteerde hij de afgelopen jaren diverse televisieprogrammas voor de Tros. Al sinds 1999, zet Smit zich naast zijn zangcarrière ook in als ambassadeur van SOS-Kinderdorpen. Jan Smit is een veelzijdig artiest en entertainer in hart en nieren. Boekingsinformatie: tape Nederlandstalig. Jan Smit boeken.
Jan Smit boeken Unieke garanties bij Swinging.nl.
De single Als de morgen is gekomen belandt op de eerste plaats van de hitparade en het album behaalt na het eerste weekend al dubbel platina.Op 13 november 2006 ontvangt Jan Smit een dubbel platina plaat voor het album Op Weg Naar Geluk en een driedubbel platina plaat voor het album JanSmit.Com.
Jan Smit boeken of Jan Smit inhuren.
Toch blijft muziek mijn leven. Ik verlang toch altijd naar die zaal die uit zijn dak gaat. Toch is mijn leven wel veranderd; het draait nu allereerst om mijn gezin. Daarin vind ik uiteraard een enorme inspiratiebron. Jan Smit boeken?
Jan Smit boeken huren BekendeArtiesten.nl.
Uiteraard kunt u bij ons de Nederlandstalige artiesten boeken die dagelijks veelvuldig te horen en te zien zijn op radio en televisie: Monique Smit, Roy Donders, Ruth Jacott, Jannes, Jan Smit, Sieneke, Gerard Joling, René Froger, Anita Meyer, René Schuurmans, Mike Peterson, Peter Beense.
Jan Smit boek je bij The Booking Company.
Sinds hij doorbrak met Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen voor zn oma staat Jan Smit al zowat 20 jaar! onafgebroken aan de muzikale top in Nederland en Vlaanderen. Uitverkochte concerten in de Lotto en Ethias Arena maar ook in de grote theaterzalen zijn het gevolg van zijn succesvolle cd verkoop en zijn gigantische populariteit. Boek Jan hier nu bij The Booking Company voor uw muziekevenement, trouwfeest, personeelsfeest. Plaats / Locatie. Voornaam Achternaam Achtervoegsel. NU BOEKEN / Details.
Jan Smit boeken bij Entertaining Agency.
boek hem hier nu bij Entertaining Agency voor uw muziekevenement, trouwfeest, personeelsfeest. Live on tape 140 minuten 12500 euro excl. Foto's' van Jan Smit. Youtube video's' van Jan Smit. Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Jan Smit?
Jan Smit inhuren of boeken? JB Productions.
Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140. Een optreden van Jan Smit is één groot feest der Herkenning. Als tienjarig jongetje scoorde Jan Smit met Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen zijn eerste nummer één notering in de Nederlandse Hitlijst.
Jan Smit boeken Bekendeartiestboeken.nl.
Een half jaar later staat zijn naam in het Guinness Book of Records. Na The Beatles en Procol Harum is Jantje Smit de eerste Nederlander en jongste artiest ooit die op nummer één binnenkomt in de Top 40, met Ik zing dit lied voor jou alleen Daarna volgden een succesvolle periode in Duitsland. Jan Smit boeken.
Jan Smit boeken? Deze bekende Nederlandse zanger huren.
Home Muziek Bekende artiesten Bekende zangers Jan Smit boeken. Terug naar overzicht. Jan Smit Leeg Om Je Heen. Cupido, Jan Smit. Jan Smit Stilte in de storm Officiele video clip. Jan Smit boeken. De zanger die bij bijna elke Nederlander wel bekend is, Jan Smit!

Contacteer ons